Terningkast 6 til vår restaurant Skøien Gastrobar

Terningkast 6 til vår flotte nabolagsrestaurant Skøien Gastrobar

Les mer

Nyhet på Skøyen- Skøien Gastrobar

Nabovarsel Skøyen! Vi satser og ikke bare litt. Nå går vi all inn og den 20.august åpner vi nabolagets desidert hyggeligste Gastrobar. Ikke nøl med å kontakt hvis du ønsker en visning av fantastiske lokaler til ditt arrangement / selskap.

Les mer

Aera Payment & Identification til Skøyen Atrium

Aera Payment & Identification har nylig signert leieavtale på ca 1.200 kvm, og med det er nybygget Skøyen Atrium fullt utleid.

Les mer

Zacco og TGS NOPEC til Skøyen Atrium

Til tross for korona-epidemien har Schage signert flere leieavtaler i Skøyen Atrium. – Vi er stolte over å få nye leietakere til oss, selv i usikre tider. Vi tror det skyldes kombinasjonen av at vi har skapt et attraktivt produkt og at vi har et utpreget kundefokus, sier Vegard Netland Martinsen, utleiesjef i Schage Eiendom.

Les mer

Oslos nye møteplass

Schage Eiendom AS har investert til sammen nær to milliarder kroner i utviklingen av Skøyen Atrium. Nå er bygget på 63.000 kvm åpent.

Les mer

Flokk Gruppen til Skøyen Atrium

Norges største møbelkonsern flytter. Flokk Gruppen har signert 3.500 kvadratmeter i bygget.

Les mer

Scatec Solar til Skøyen Atrium

Scatec Solar har signert en leieavtale med Schage Eiendom AS om leie av nytt hovedkontor og vil overta ca. 3.100 kvadratmeter i Skøyen Atrium.

Les mer

Fortum valgte Skøyen Atrium

Fortum Forvaltning signerte denne uken en leieavtale med Schage Eiendom om leie av 6.400 kvadratmeter i det nyeste byggetrinnet til Skøyen Atrium.

Les mer